Перché

Историја
Историја на Син Елит Груп започнува во 1992 година во свет на богата и длабока култура. Неговите основачи претставуваат изискани патнички идеи за Италија, спакувани со ексклузивна и оригинална комбинација на елеганција, перфекција и изврсност. Предлозите се секогаш избрани исклучиво врз основа на личниот вкус, посакуванjата и очекувањата на меѓународните патници.

Философија
Философијата на Син Елит Груп е да биде патнички консултант за Италија, нудејќи предлози на високо ниво, персонализирани и гарантирани за избибрани патници кои бараат уникатни и неповторливи искуства и емоции. Висококвалифицираниот тим, од резервации до производствениот дел, од маркетингот до развојот, од јавностите до комуникацијата, работи непрекинато за задоволување на сите очекувања и исполнување на најразличните желби. Во магазинот Sin Elite Traveller, компанијата претставува ексклузивна и очарувателна Италија која се ужива креативно.

Идеи за патување
IВообичаи и прилагодување на патувањето за да се претвори во уникатно и незаборавно искуство. Точно избирање на вили, хотели, резорти и спа-центри и вешто комбинирање со модерни ресторани, ексклузивни клубови, престижни автомобили, џетови, хеликоптери и јахти за создавање на необични патни маршрути на теми како природа, историја, ноќен живот, уметност и вино, продавани низ целиот свет од претходно избрана мрежа на меѓународни патнички агенции.

Лична помош
Услугата на лична помош, обезбедена од консолидиран и високо квалифициран тим, ги помага патниците од нивниот пристиг на Италија, и ги прати ден и ноќ низ целото патување, обезбедувајќи првокласна помош и уверување дека патувањето ќе биде какво што клиентот го замислил. Целта на Sin Elite Group секогаш е една: да секогаш најде блесковити одговори и на најтешките барања.

События
Винаги нови, забавни, стимулирачки, алтернативни и првенствено персонализирани настани. По успешна среќа и јасно разбирање на нивните цели и очекувања, се нудат пакети дизајнирани да ги задоволат нивните потреби на сите патници. Работилници, средби, конвенции, односи со јавноста, тури, посебни прилики, концерти, настани, церемонии на доделување на награди, модни ревии, свадби, родендени и приватни забави.

Informations concierge@sinelitegroup.com