Grand Hotel Hassler Roma

Најсачуванији романтични одмор у класичном апартману Хаслер Рома, који се налази на врху Шпанских степеница у једном од најзанимљивијих градова на свету. Пакет «Сан снова» ће испунити ваше снове и жеље за несхватљивим боравком. Чаробно искуство у срцу Вечног града: безупречна услуга и топла италијанска гостопримљивост су врлине Хаслер Рома.

Аморверо СПА Хаслер в срцу Рима је релаксирајућа оаза за ум и тело, која нуди ексклузивне третмане лепоте и масаже са филозофијом пружања тихог прибежишта где се сваки гост пази с највећом пажњом од стране тима високо обучених стручњака. Аморверо Спа се налази на трећем спрату луксузног Хаслер Рома.

На седьмом этаже Hassler Roma вы найдете одну из самых красивых панорамных террас в Риме, где гости могут наслаждаться одним из самых захватывающих видов на Вечный город, попивая специальные напитки, дегустируя бокал вина или кофе и наслаждаясь превосходными меню. Волшебная атмосфера, особенно во время заката, сделает ваше пребывание в Hassler незабываемым.

Reservations booking@sinelitegroup.com

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *