Madonna di Campiglio, мит

Заснежени връхове и натоварени маси, слънчеви пътеки и богата култура, шарм и благополучие.

Това са всичко асонанси помежду им в Мадона ди Кампильо, защото тук удоволствията от живота се срещат и преплитат през всеки час от деня и нощта, през всеки сезон.

Величествени пейзажи, истински територии, богата кухня с прости и вкусни ястия, изплаквани с вина, грапа и шампанско.

Същността на планината е това и още много други неща, всичко за откриване. На 1550 метра надморска височина, в долината между масивите на Доломитите дел Брента и ледниците на Адамело и Презанела, Мадона ди Кампильо е диамант в ценната корона на Алпийския дъг.

Със своите сто и петдесет километра писти, някои от които стигат до 2600 метра надморска височина и петдесет и седем подвижни средства, това е идеалната дестинация за скиентусиасти.

Прекрасен зимен ден трябва винаги да завършва с празненство, и в Мадона ди Кампильо, сърцето на елегантността в Алпите, изборът е богат между изискана атмосфера и модерен стил, хармонично съчетани с духа на планината.

На пистите на Скирама Доломити ще се почувствате като шампион по ски. Например, спускането по Каналоне Мирамонти в Мадона ди Кампильо, където се провежда легендарният «3Тре», най-старата ски състезателна надпревара от Световната купа в Италия, известна с победите на Алберто Томба и Ингемар Стенмарк.

За по-исканите скиори има и други писти, като DoloMitica в Пинцоло, Val della Mite в Пеьо, Paradiso в Тонале, Olimpionica в Андало — място, където от много години се провежда зимен тренировъчен лагер на националния отбор по алпийски ски на Норвегия — Gran Pista на Монте Бондоне и, накрая, Salizzona Fondo Grande във Фолгария, където се провежда зимен тренировъчен лагер на националния отбор по алпийски ски на САЩ.

Alpen Suite Hotel

На външността представлява спектакъл с Доломитите в тишина на парка Адамелло Брента. Вътрешно ви посреща топлината на планината, персонализирана чрез добрия ритуал на гостоприемството. Внимателни жестове, внимание и дискретност са характерни.
Само 28 суита. Примамлив басейн. Кухнята на Convivio. Алпийска красота.

Четири области, посветени на благополучието. Четири места, където душа и тяло възстановяват своята баланс. Баланс на противоречията. Както активността, която изисква тишина, и почивката на движение. Както тялото, което стимулира усещанията, и главата — емоции. Противоположни полюси, които се изравняват в хармония с природата и придават красота.

Спа напълно екологичен: финландската сауна е традиционната с плочи, лъжица и ведро с вода. Инфрачервената сауна е най-новаторската: топлината се предава на тялото чрез светлинни вълни. Водната парна баня с евкалипт. А за релакс? Удобно люлеещо се кресло пред камината.

Името на ресторанта Convivio е вдъхновено от фреската на майстор Пола: радостна маса, наредена за да представи удоволствието от хубавата храна. Прости начини на готвене, сезонни продукти, истински вкусове, свежест и внимание към устойчивостта. Гастрономично преживяване, обогатено с любов към планината.

Елегантна обстановка: дърво, порцелан, кристали, ръчно бродирани ленени салфетки. Изискано меню на деня: изключителни продукти от планината, от Доломитите до езерото Гарда.

La Cigar room е елегантно пространство с кожени фотьойли и дървени стени, предназначено за удоволствие от бавно пушење. Тук може да се насладите на отлична цигара, съчетана с шоколад и избран ром или, още по-добре, тиролско спиртно.

Двадесет и осем суита: растителни влакна, местни ръчно изработени изделия и дърво от горите на Трентино. Само естествени елементи, които насърчават почивката и вдъхват спокойствие. За всяка категория има персонаж, вдъхновен от фреските на майстор Пола. И за всяка суита — индивидуалност, уникална и изискана, която отива далеч над обикновеното.

Лаунджът е обзаведен като планинска шале: в средата на стаята е големият камин, а наоколо има фотьойли и дивани. Романтична атмосфера, която обгръща и завладява любителите на добрия живот. Трентинският шарм, който допада на световните пътешественици. Алпийски елементи, които усилват удоволствието от престоя в Мадона ди Кампильо, където природа, роскош и красота съчетават хармонично.

Dv Chalet Boutique Hotel & Spa

Преплетението на романтика, елегантност, интимност и наслада. Почивката в DV Chalet е инклузивно преживяване. Повече от спа хотел в Мадона ди Кампильо, Шалетът предлага изцяло обогатено благополучие.

В сърцето на Трентино всеки момент става незабравим, в уютна обстановка, където истинският лукс е да се насладите на всеки момент напълно. Дискретен, но винаги налице персонал за всеки момент от деня. В Ice Cube Bar, в хотелския спа център и още много удоволствия в DV Bistrot и ресторант Dolomieu, за да завършите деня със сладки моменти в нашите дизайнерски стаи, вдъхновени от планинските митове и алпийски алпинисти.

Вечерята в ресторант Dolomieu е чувствен път, който трябва да бъде открит и изпитан бавно, с всяка порция, с всеки глът, с всеки поглед, в едно балансирано пътуване, което обединява дълбокото познание на трентинските продукти с модерни и високоизящни кулинарни креативни умения.

На всеки от трите етажа на DV Chalet има различна тематика. Всяка стая има своя собствена идентичност, а обстановката е обогатена с исторически, старинни и дизайнерски предмети (подписани

да Ле Корбюзие, Мис ван дер Ро, Чарлз и Рей Иймс, Арне Якобсен, Алвар Аалто и Филип Старк), които заедно с изисканите текстили създават елегантност и комфорт.

Hotel Chalet del Sogno

Природа и технология се срещат хармонично в този елегантен хотел, само на няколко стъпала от ски пистите и центъра на Мадона ди Кампильо, в сърцето на Доломитите на Брента.

Отопляван с геотермална енергия и изграден съгласно принципите на биоархитектурата, този хотел е уникален обект в Алпийския регион.

Простите и вечни материали като дърво и камък от околните долини характеризират този хотел и създават топлата и уютна атмосфера, характерна за планинските къщи.

Центърът за спа има стени със специално лаково покритие от смола и слама, зона за релаксация, където можете да се разтегнете сред стари дървета и ергономични шезлонги, направени от майстори от региона.

Ароматерапията е налична в биосауната с алпийски аромати, преминавайки през освежителната зона с характерна ледена фонтана.

Позволявайки се да бъдете завладяни не само от масажите на опитни терапевти, но и от ползите на уникална машина: Biodream или машина на радостта.

По-скоро отколкото басейн, той е водна фитнес зала, оборудвана със системи за плуване с противоток, велосипеди под вода и бягащи под вода (Idrobike и Idrorunner).

Центърът за красота предлага цялостна гама от персонализирани процедури и продукти, предназначени за грижа за лицето и тялото:
Уникална възможност да се почувствате в хармония със своето тяло.

Терасата предлага великолепна гледка към необитаемите върхове на Природния парк и част от ски пистите, включително митичния Canalone Miramonti.

Обзаведена с удобни и просторни дивани, тя е заобиколена от каменни и гранитни стени и остава под слънцето по-голямата част от деня до залез.

Фантастичният луксозен апартамент «Цикламини» е мансарда с площ от 50 квадратни метра, а атмосферата му е особено впечатляваща поради видимите стълбове от ела.

Луксозните стаи «Пана» и «Верде» са с площ около 48 квадратни метра и разполагат със скелеобразно двойно легло.

Светът на гурмето, който трябва да бъде опитан в евокативната атмосфера на ресторанта «Due Pini».

Главната стая върви около ръчно декорирана маслена печка, докато изискани природни материали от близките долини се разпределят в помещенията, характеризирани с декорации, вдъхновени от историята на Кампильо. От голфа до алпийското катерене, включително и неизбежната зона, посветена на ски, стубе в която се осъществява ловът.

Завити в топлата атмосфера на магичния ресторант «Due Pini», можете да се насладите на кухнята на шеф-готвача Alessandro Nocera, модерна кухня с висока техника и вдъхновение от суровините.

Cristal Palace Hotel

С най-впечатляващия изглед към Мадона ди Кампильо, той се издига над цялата долина, която чака само да бъде разгледана.

На гърба на плътните гори на Природния парк Адамелло Брента и пред себе си величествеността на планините: този пейзаж заслужава много повече от просто поглед, всяка ден прелудява, балансирайки между мечта и реалност.

В аромата на дърво, в семейните детайли, в интимността, която се усеща. Тук всичко изглежда като спряно във времето, сякаш времето е намерило убежище. Повече от хотел, това е убежище за тялото и душата.

Зашеметяващи пейзажи, адреналинови приключения, древни традиции, модни пазари и оживен нощен живот… В Cristal Palace емоциите са за всеки вкус.

Изработени с висококачествени местни дървета и естествени тъкани, всеки от 61-те стаи се прелива с аромат на гора и има своя история за разказване.

Атмосферата на традиционно алпийски уют предлага моменти на спокойна частна обстановка.

Ресторантът Панорамик гледа към знаменитата писта 3Tre от Световната купа по ски и блестящата Мадона ди Кампильо, оградени от красотата на величествените Доломити ди Брента.

Празник за сетивата и очите, който предлага перфектна алхимия между качествени съставки, иновации, вкус и изкуство.

Млякото на кравите, пасени на планинските ливади, плодовете и гъбите, сиренето и деликатесите, приготвяни с велико майсторство от фермерите, придават автентичен вкус на всяко ястие.

Центърът за енергетика Cristal Energy Spa е идеалното място, където можете да се грижите за себе си: цветни въздействия и мечтателни атмосфери завиват гостите в изживяване на ребалансиране.

Предлага пълен набор от процедури, които възстановяват душата и укрепват тялото: сензорни ритуали с етерични масла, масажи с топли камъни и ароматни свещи или просто релаксираща баня в отопляемия басейн.

Центърът за енергетика Cristal Energy Spa е идеалното място, където можете да се грижите за себе си: цветни въздействия и мечтателни атмосфери завиват гостите в изживяване на ребалансиране.

«Леглото на Страдивари» е във форма на цигулка, създадено от същите ценни дървета, от които са направени инструментите на известния музикант.

Чрез вибрациите, генерирани от неиздадоха музикални произведения, които съпътстват масажа, се насърчава отварянето и разблокирането на енергийното тяло.

Spinale Hotel Campiglio

В предпочитано местоположение, с изглед към красивото езеро на Мадона ди Кампильо, в началото на кабинковия лифт Спинале и само на 100 метра от центъра на града. Това е идеалната отправна точка за прекрасни разходки и дейности.

Абсолютната хармония на ценните материали и внимателно изработените архитектури, предназначени да осигурят на гостите максимално удобство и релаксация през целия им престой в Мадона ди Кампильо, с великолепната панорама на Доломитите на Брента.

Топлата атмосфера на планински дом: изискана, изискана, с добър вкус.

Териториалност, качество и свежест са специалните съставки за а ла карт менюто, базирано на типични доломитски ястия и изискани международни ястия.

Сютите, обзаведени с дизайнерско обзавеждане, са идеалното решение за тези, които търсят елегантна и изключителна почивка.

Едната от двете суита разполага с балкон с чудесна гледка към езерцето, докато другата разполага с тераса и малък частен градински двор.

Спа «Il Sale della Vita» е едно ексклузивно пространство, където благополучие и шарм се сливат, за да създадат вълнуващи сетива.

В този чудесен уютен оазис с приглушени светлини, вода и дизайн започва пътят към мир на сетивата.

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *