Ла куплетта San Cassiano-Corvara

Сан Касиано, у подножия величественных стен Контуринес, Ла Варелла и Лагазуой, на высоте более тысячи пятисот метров над уровнем моря, представляет собой типичное горное поселение, в котором кажется, что ничто не нарушает атмосферу мира, спокойствия, благополучия и шарма.

Прогулки по долине Арментарола, среди лугов Стёреса, восхитительны, так же как и маршруты вдоль Ларицких троп, или те, которые посвящены медитации, такие как популярные «Клаус и Доротея фон дер Флюэ», которые предоставляют захватывающие виды на закаты и Доломиты, окрашенные в розовый цвет.

Среди достопримечательностей можно выделить Центр Фондо Sciarè-Armentarola, горнолыжный трек «Foram» на горе Piz Sorega и спуск с горы Лагазуой протяженностью 7,2 километра, который завершается тем, что лыжники буксируются парой лошадей.

Корвара, расположенная в самом сердце Высокой Бадии, считается колыбелью элитного туризма у подножия массива Сассонгер.

Градот, кој се наоѓа на повеќе од 1550 метри надморска височина, лежи во широка лактација.

Пејсажот е вистински величествен со Мармолада и австријските врвови кои се чинат дека се на рачка.

Повеќе од 130 километри патеки, секогаш снежни, се идеални маршрути за скирање, планинарење со чевли за снег и зимски пешачки тури.

На црвени и сини патеки, семејства уживаат во скирање, додека за искусни спортисти има зааткачки стази како Vallon-Boè и Col Alt.

Од Корвара, секогаш со «ски на нозе», можете да се вклучите во чаролијата на две историски зимски излети: «Селаронда» и «Великата војна на зимскиот круг.

Hotel Sassongher

Породичниот хотел се наоѓа во Корвара и мудро го спојува луксузот и комфорот, обезбедувајќи амбиент каде што гостите се чувствуваат совршено удобно.

Прво од сè, е впечатливо да поминете пријатни часови во старинските штубен. Замотани во романтична атмосфера, ќе се впуштите во сосема посебно кулинарско истражување.

Во областа на убавината и спа секогаш е можно да се релаксирате и одморите, откако ќе излезете на емотивни излети или следење на ски во прекрасните доломитски пејзажи.

Спа објектот нуди прекрасен козметички салон, целосен спа и фитнес сала. Големиот капак ве поттикнува да се релаксирате. По пријатна капкање, директниот пристап до терасата ви овозможува да се слънчате под топлите сончеви зраци и да ги разгледате убавините на пејзажот.

Удобство и фино амбиент во фамилниот Comfort Hotel во Доломитите.

Сите соби се украсени и се грижат за секој детаљ.

Сите делукс соби имаат тераса со прекрасен поглед на Доломитите.

Особено величествена е Свитката со приватната сауна.

Салоните во Гурманскиот хотел во Корвара се многу добро уредени и удобни.

Вечерата е гурманска, вината се одлични и идат од Јужен Тирол и од меѓународни извори, има слатки искушенија и разновидни локални сиреви како завршен завршок.

Сè тоа пред сценариото на забелешките на Доломитите.

Hotel Ciasa Salares

Почитувањето кон околината и кон структурата, како и вниманието кон локалните ресурси ги инспирира дизајнот на хотелот користејќи локални вредни дрва, како сосна, џирмоло и ларице кои не се третираат.

Изборот на ткаенини произведени во долината, освен од љубовта кон својата земја, произлегува и од сепрега со минатото; наоѓаме црвениот на огнот од каминот, зелениот од полята и синиот од небото.

«Баба и дедо Илда и Паоло» се столбови на овој хотел, кои од ништо во 60-тите години го изградија своето мало рецептивно место и го нарекоа «Ciasa Salares».

«Salares» потекнува од Val Salares, каде што се поставувале дрвени садови со сол за животните. «Ciasa» во ладински значи «куќа» и се однесува на топлотата на семејството.

Научете за големите својства на солта и биберот во Суита Контуринес.

Суита Лаварела е патување во мирисот, вкусот и искуството на кафето.

Суита Саларес е нова хармонија на чоколадо, за да го откриете «храната на боговите».

Се нарекува Цоцкун («чеп» на ладински) и веднаш открива своята душа като престижен ресторант, роден в изба. И каква изба, тъй като разполага с 1900 етикети, с 24 000 бутилки вино от целия свят и годишно обновление, постигнато чрез непрекъснато търсене на красивото и доброто.

Заграден от великолепния пейзаж на Доломитите, хотел Ciasa Salares предлага спа център с фитнес зала, закрит басейн и слънчева тераса.

Истинско откритие е винотерапията, която е здравословна процедура, насочена към благополучието на човека чрез използване на специфични козметични съставки с детоксикиращи и стягащи свойства, съдържащи се в гроздето.

Исторически гледано, лечението с грозде се практикувало от древните арабски народи, древните римляни и в древна Гърция.

Чудесната тераса гледа към зашеметяващата панорама на Високата Бадия.

Hotel Marmolada

Хотелът, разположен в центъра на Корвара, предлага уютна атмосфера, уютни стаи, добре организиран спа център с възможност за масажи и козметични процедури, фитнес за поддържане на форма, висококачествена кухня и отлични вина.

Използването на местно дърво и текстил с неутрални цветове прави стаите на хотел Marmolada уютни места, където можете да прекарате ваканцията си напълно релаксиращо и да се чувствате като у дома.

Балконите, всички с изглед към Доломитите, природно наследство на ЮНЕСКО, предоставят възможност още от рано сутринта да се наслаждавате на красив панорамен изглед и да дишате свеж въздух на планината.

В хотел Marmolada в Корвара се предлага вкусна и разнообразна кухня, и се стремим да задоволяваме всички желания на гостите… от тиролска и тиролска кухня до италиански деликатеси, рибни специалитети и международни ястия, лесно ще намерите ястие, което да ви задоволи сред разнообразните предложения.

Преживете незабравимо изживяване по време на вашия почивен ден в Val Badia: как и какво? Резервирайте сантаклауска разходка или панорамен полет.

Спа и виталната зона на хотела се простира на площ от 450 квадратни метра и задоволява всякакви нужди за релаксация и благосостояние.

Разположен в центъра на Корвара с великолепната рамка на Доломитите, СПА предлага две големи зони за релаксация, финландска сауна, биосауна, турска баня, калидариум (староримска сауна) и външен джакузи за повече хора.

Hotel La Perla

От началната страница на хотела: «Чарът на La Perla не е в това, което има, а в това, което липсва. Ние нямаме спа център от 5 000 квадратни метра. Ако го имахме, щяхме да сервираме ладински вина, а дори и австралийски нямаше да отворим. Предпочитаме да оставим ценния корен на тръбите и мрамора да се намери в Карара. В стаите няма индийски ценни дървета и няма минибар. Ние подкрепяме икономиката на общото благо и не използваме гланцова хартия за нашите брошури.»

Стуа де Михил е малка дървена стая, в която предметите се заключват като чрез магия в две стубени от 1600 г., които са внимателно и изкусно възстановени.

На кухнята, под ръководството на шеф готвач Simone Cantafio, изток и запад се срещат в един екстравагантен спектакъл от цветове и през два сезона една звезда Мишлен се завърна да сияе над Корвара.

Предлагат се два менюта, и двете са със силно влияние от Майка Природа. Те са плод на преживявания и емоции в процес на становище, които се кондензират в измерение, суспендирано между възприятие и трансформация.

В Stüa de Michil храната е азбука, направена от материя, природа и памет, която се развива в един език на вкуса, в баланс между красота, вкус и съблазън.

Центърът за спа и благополучие е в тясна връзка с природата: нейната енергия, ароматите и активните й съставки са включени във всички процедури.

Независимо от того, имеют ли они вид на Доломитовые Альпы или сияют гостеприимным светом, номера находятся в идеальном балансе между тишиной и безмятежностью.

Гли амбиенти соно ин парте арредати кон пеззи уничи аппартененти алла фамилия Коста, коме ле коллецционе ди бочкали ди бира, ле таззине ин церамика, ле тестиере дел летто, ла коллецционе ди машине да скривере, и квадри, гли орологи, гли вази, ле скултуре.

Среди многочисленных деревьев, рисующих леса Доломитов, есть одно очень особенное. Оно находится в саду отеля и вмещает в себе домик, в котором можно насладиться аперитивом на основе шампанского, изысканными закусками и великолепным видом на горы.

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *