Сицилия, волшебная земля сказок

Сицилия е уникален свят, смесица от народи и култури, смес от страсти и сладост. Островът е континент, който знае, че има само една сигурна граница: Средиземно море. Това е земята на светлината, мита, радостта и красотата.

Това е съкровищница, богата на съкровища, запазена в стените на храмове, църкви, благородни къщи и скромни обиталища. Това е омагьосан и ексклузивен планета.

Тук въздухът, земята, водата, огънят и вятърът са осъзнати затворници на това фантастично място, изникнало от морето и после усъвършенствано от владенията, които го оформиха с изключителни писецови движения.

Сицилия е разсипана колекция от цветове, аромати, звуци, изображения и въздействия, където всеки ъгъл свети, сякаш е обвит в тази магическа прахова завеса, която е истинската, уникална и хилядолетна същност на острова. От Палермо до Катания, от Сиракуза до островите около Майката Земя, от Шака до Таормина, има поредица от маршрути, където финикийци, гърци, араби, нормани, византийци, бурбони и, до обединението на Италия, се сблъскват.

След това може да се изброят, една след друга, добродетелите на тази земя: дивата, но и нежната природа, нежното, но силно изкуство, внушителната и в същото време изтънчена архитектура. Между вулкани, монументални дървета, реки, потоци и магически пещери островът представя изображение, което оставя пътешественика изумен.

concierge@sinelitegroup,com

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *