Terme Di Saturnia Spa & Golf Resort

Погрузиться в волшебные воды, которые из глубин уже 3000 лет дарят возрождение.

Традиция культуры термальных источников находится в центре опыта Terme di Saturnia Natural Destination в Манчиано, провинция Гроссето, с природной антиоксидантной силой сертифицированных термальных вод, являющейся ресурсом для здоровья, благополучия и ухода за телом с древних времен.

Место с магнитной энергией, идеальное для тех, кто ищет психофизическое равновесие, гармонию между разумом и телом, здоровьем и красотой, состоит

Награждаваната СПА Теrme di Saturnia от години е референция за ефективни процедури и протоколи, които веднага дават резултати на вашите цели. С процедурите и лечението в СПА «Терме ди Сатурния» отново откривате хармонията между тялото и ума.

Като влезете по алеята към СПА курорт 5*, ще започне вашето изживяване на трансформация, обгърнати от терапевтичната обятия на природата, заобиколени от 120 хектара парк.
С 124 стаи и суита, спектакулярно игрище за голф с 18 дупки и GEO сертификация; ресторанти и барове за пътуване в гастрономичен пейзаж, изграден от традиция и грижа за чистотата и свежестта на местните суровини.

Хармонията се разкрива чрез възстановяване на връзката със собствената вътрешна сила, придружена от вибриращи и мелодични звуци, които принасят мир и спокойствие. Балансирането на всички енергийни системи помага за подобряване на състоянието на психофизическо здраве, възстановяване на пълна спокойствие, което обхваща тялото и ума, и преодоляване на стреса и напрежението.

С натуропатията е възможно да се слуша и намери себе си в собствените си психо-физико-енергийни проявления, начин да се подобри значително качеството на живот.

Лечението и терапиите в термите на Сатурния са идеални за стимулиране на циркулацията, почистване на кожата и облекчаване на цялото тяло.

Водата извира при постоянна температура от 37,5°C, природно освобождавайки обгръщащ пар.

Лечебните свойства на калта се развиват след узряването в минералните води поне 6 месеца.

Цялата част на спа центъра е посветена на термални грижи и можете да избирате от широка гама от процедури:

Informations concierge@sinelitegroup.com

Reservations booking@sinelitegroup.com

Хилядолетният извор, уникален в света си по отношение на своята чистота и свойства, е способен да намали кръвното налягане, сърдечната честота и нивата на кортизол, хормонът на стреса, само след 20 минути термална активност.

Неговата постоянна температура от 37,5°C е подобна на тази в утробата на майката и обгръща организма, го обгръща с нежност и съпровожда ума в безвременно пространство, където всичко се трансформира в вълна на дълбоко благополучие.

Термалните води на Сатурния стимулират основния метаболизъм, намаляват задържането на вода, стимулират кръвообращението в капилярите и увеличават активността на черния дроб, което води до намаление на нивата на глюкоза, увеличаване на производството на жлъчка, предназначен за разграждане на мазнини, и намаляване на усвояването на холестерол в червата.

Пиенето на вода от Сатурния на гладно и в малки количества улеснява храносмилателните процеси и оказва положително въздействие върху проблемите с храносмилането. Водата на Сатурния,

Удоволствието от игра на голф в окъпаната в светлините на Марема, Тоскана, единственият италиански голф път, сертифициран от GEO, е уникален опит.

Golf Terme di Saturnia е 18-дупков голф път с рейтинг от 72, създаден съгласно правилата за опазване на местната природа.

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *