GH Abano Terme

Елегантността на един термален Гранд Хотел.
Удоволствието, резервирано за тези, които са свикнали с най-добрите хотели в света и искат да се насладят на техните привилегии по време на термалната си почивка.

В центъра на Абано Терме, Abano Grand Hotel превръща термалния престой в изживяване на лукс. Навън, има парк с тропически дървета и 3 термални басейна. Вътре има спа център, който предлага различни зони за наслаждаване на ползите от термалния фанго и красотата на антиейдж ритуалите. Навсякъде тук се наслаждавате на привилегиите на 5-звезден хотел.

Чувството е, че стъпвате в друга епоха, чудесно запазена: антиейдж, както се казва.

Първият визуален удар са статуите, които възсъздават грандиозните сцени от Рим в най-великолепната си слава.

Гостите внезапно се превръщат в император или богиня от древен Рим. Romanae Thermal Spa е почит към всичко, което староримските терми представлявали: удоволствие, релакс, благополучие.

Глина и минерална вода: двама съюзници от природата за здраве и красота.

Глината, използвана в нашите термални спа, носи със себе си древна история, родена в красивите пейзажи на Коли Еуганей, където глината се добива от дъното на старите езера в Аркуа и Лиспида, и след това се транспортира до нашите спа и се смесва с термалната вода.

Термалната вода, която извира от частни извори при температура от около 86°C, принадлежи към категорията на хипертермалните солено-бром-йодови води. Тя има метеоричен произход и идва от басейните на планините Лесини в Предалпите.

Счита се за уникална точно поради дългото пътуване, което прави, за да стигне до Коли Еуганеи. Това пътуване, което продължава около 25/30 години във вътрешността на калциевата скала на дълбочина, надхвърляща 2000 метра под земята, позволява на водата да се обогати с топлина и ценни минерали.

Глината и минералната вода се смесват във ваните за зреене за поне два месеца, като се получава трансформация на глината в Зряла Глина, благодарение на растежа на растителен компонент, съставен от специфични семейства на термални водорасли и цианобактерии.

Тези водорасли обработват голямо количество вещества с антиоксидантно и противовъзпалително действие, които се абсорбират от организма по време на процедурата.

Informations concierge@sinelitegroup.com

Температурата, при която термалната вода със соли от бром и йод извира от кладенеца под земята на Grand Hotel, е 86°C.

Тази вода пристига след дълго подземно пътуване, естествен път, по време на което се зарежда със скъпоценни минерални соли и благоприятни елементи.

Преди да бъде подавана в басейни и пътеката на Кнайп, водата се охлажда, за да направи контакта и потапянето приятни.

Престоят в Abano Grand Hotel е фин наслада и за вкусовите рецептори, с баровете и ресторантите, където панорамата и обстановката са част от насладата, която да се опитат.

Изключителни усещания за вкус преследват всеки ден в Abano Grand Hotel. От закуската, приготвена пред вашите очи, до обядите край басейна; от най-гламурния аперитив в Абано Терме в бар «Джеймс Бонд» до вечерята в ресторант «Пиетро д’Абано», абсолютен ориентир за гурметата от Венето.

Суитът в GH Abano Terme с голяма тераса, обзаведена с изглед към парка и басейните, предлага романтичен уикенд в термалните бани.

Суитът, обзаведен в стил Луи XV с антични, топли цветове и обстановка, има площ от 107 кв. метра и разполага с голяма дневна с бюро и подове от качествена дървесина.

Исторически селища и вили, замъци и абатства. Всичко това сред природна красота със сладки хълмове. Ето красотите на Коли Еуджане, които можете да откриете в автомобилно пътешествие през деня в стил кънтри-шик.

Не пропускайте средновековното селище Аркъ Петрарка, укрепените градове Монселиче, Есте и Монтаняна, замъка Катахо в Баталя Терме — истинска дворческа резиденция на село, която изглежда като излъчена от илюстрация в приказка.

Имайте предвид импозантната средновековна крепост Валбона, бароковата паметника градина във Валсанцибио, вилата Барбариго Пизони Ардемани. Към това може да се добави удоволствието от разходка по Винения път на Коли Еуганеи, измежду лозята и маслиновите гори, където можете да спрете и да опитате вино, масло и типични продукти от този прекрасен регион.

Reservations booking@sinelitegroup.com

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *